KLEINE PRIJS VAN NIEUWEGEIN

De Kleine Prijs van Nieuwegein is dé wedstrijd voor artiesten en bands uit Nieuwegein en omgeving. Het is een jaarlijks terugkerende wedstrijd waar bands en artiesten de mogelijkheid wordt geboden om in competitievorm en in een ontspannen en gezellige sfeer podiumervaring op te doen.


Bands uit Nieuwegein en directe omgeving kunnen zich aanmelden door een email te sturen met de gevraagde gegevens, zoals vermeld in het reglement, te sturen naar kleineprijs@geinbeat.nl. Alle bands die zich inschrijven, ontvangen een bericht van de organisatie. Aan de inschrijving zijn een aantal regels verbonden:


  • De band of artiest heeft enige verbintenis met Nieuwegein of omgeving1
  • Coverbands zijn uitgesloten van deelname aan de Kleine Prijs van Nieuwegein
  • Bands dienen te beschikken over opnames via Bandcamp, Spotify, Soundcloud, website o.i.d.
  • Alle muziekgenres en -stromingen zijn welkom bij de Kleine Prijs van Nieuwegein.


Lees het volledige Reglement & Gedragscode van de Kleine Prijs van Nieuwegein door, hierin is aangegeven hoe je, je kan aamelden en welke informatie we graag van je ontvangen.

1: De organisatie behoudt zich het recht hiervan af te wijken
EDITIE 2020


Ook in 2020 zal er weer een editie van de Kleine Prijs van Nieuwegein plaats vinden. De inschrijving voor deze editie is geopend en loopt t/m 19 februari 2020!


Voorrondes

Tijdens de voorrondes op 6 en 13 maart 2020 strijden de ingeschreven bands om één van de 5 finaleplekken. Elke voorronde, kiest de jury een winnaar en stem je als bezoeker op jouw favoriet van de avond. De winnaar van de avond en de band met de meeste publieksstemmen stromen door naar de finale. De finale is op 27 maart 2020.


De Kleine Prijs

De Kleine Prijs van Nieuwegein vindt plaats bij De Partner aan de Nedereindseweg 401 A te Nieuwegein. De deuren gaan open om 20:00 uur en de eerste band bijt om 20:30 uur het spits af. De entree bedraagt 5 euro; het entreekaartje is tevens het stembiljet. Met jouw stem breng je de deelnemende bands en artiesten dichterbij de prijzen die er dit jaar te winnen zijn. De winnaar(s) winnen een optreden op Geinbeat 2020 (11 juli), de beker, de bloemen en eeuwige roem! Let op; vanaf 2020 is deelname aan een andere bandwedstrijd niet meer inbegrepen in het prijzenpakket.


Zet deze data dus in de agenda!